Къезел

M;ni g;r axtar;b-ets;n, bel; e;q; yanandan sor,
M;h;bb;t n; olan ;eydir, n;dir sevgi- qanandan sor.
M;ni axtarma s;n yerd;, yeri t;rk etmi;;m ;oxdan,
Yer; s;;maz m;nim e;qim, m;ni s;n asimandan sor.
D;nizl;rd; ararsan s;n, bo;a ;;xm;; olar c;hdin,
M;ni s;n q;lbimi sarm;; t;lat;md;n, tufandan sor.
S;n he; axtarma ba;larda, ;;m;nl;rd; ya da d;zd;,
Yan;b Leyli f;ra;;ndan, biyabanda azandan sor.
Yoxamsa indi q;lbind;- g;l;c;kd;n d; he; sorma
;al;;, axtar ;t;nl;rd;, olub-ke;mi; zamandan sor.
Yax;nlardan, uzaqlardan m;ni sorma, s;n ey dilb;r,
Pay;z vaxt; yamaclardan as;lm;; a; dumandan sor.
;r;kl;rd;n- soyuq, sorma, m;ni axtar- yananlarda,
M;ni p;rvan;d;n, ;amda yanan, e;qi duyandan sor.
Yoxam ger;;kd; m;n art;q, t;nim yanm;;, ruhum qalm;;,
G;n;zl;r ;z x;yal;ndan, gec;l;rd;- r;yandan sor.
Yan;b k;l oldun, ey Namiq, n;dir bu e;q- soran olsa,
Dey;rdim ki, s;n ey qafil, bunu ol q;hr;mandan sor


Рецензии