Чалавеку патрэбна не многа...

Чалавеку патрэбна не многа,
Бо неўміручасць у яго ёсць.
Трэба толькі падабраць паролі,
І пражыць жыццё не як госць.

Чалавеку патрэбна не многа,
Бы жыццё пражыць у шчасці,
Каб на шляху не траплялась дорога,
На якой галаву можна скласці.

Чалавеку патрэбна не многа!
Жменю зерня і хлеба лУсту.
Ну, а самае галоўнае,
Не паехаць з глузду.

Чалавеку патрэбна не многа,
Каб да старасці быць маладым.
І каб перад сваёю смерцю
Не застаўся ў хаце адзін .

Чалавеку патрэбна не многа ,
Каб памерці не на Чужыне
Ну а лепей ж за ўсё,
Каб не плакалі на Радзіме.

Чалавеку патрэбна не многа,
Каб у рай трапіць з першага разу,
Каб сУдные Божыя вагі
Не пераважылі людскія абразы.

Чалавеку патрэбна не многа,
Каб яго пакаленні помнілі.
І ў які-небудзь момент шчаслівы
Яго з усмешкаю ўспомнілі.

Чалавеку патрэбна не многа..


Рецензии
Ты молодец)

Елена Лускович   07.10.2016 14:59     Заявить о нарушении