Ранок веселковий

Ранок весняний. Веселковий завзятий!
За собою кличе вранці з хати.
Повітря вдихаю. Молодію! Живу!
Досхочу напуваюсь.Неначе в жагу!
Свіжістю пахне. Аромат неземний!
Ніщо не може порівнятись з ним!
Свіже, прозоре повітря ясне.
Ароматом пахучим напуває мене.
Я мов на крилах. .Вдихаю .Лечу!
Ранок бажаний! Все по плечу!
Хочеться вдосталь насолодитись ним.
Повітрям ранковим, свіжим ,живим!


Рецензии