Аллагь адми

АЛЛАГЬ – АДМИ

Магьа Иса деъна Аьршариин
Гьаргандин Паччагьлугъдин тахтниин.
Заан гъахьир Чан гьунарниинди,
Думу аьсрариз ву адниинди.

Узусир адмийиз Учв илтІикІну,
Амриинди аьжал кьабул гъапІну.
Таза беден хъибшну чІиви гъахьну.
Адмиди Думу завариз гъушну.

Гьадгъаъди Аллагь асина гъафну.
Аллагь адмийиригъ яшамиш гъахьну.
Дугъаъди Адми завуз за гъапIну.
Аллагьна Думу душваъ Сар гъахьну.

Адми гьамус Аьршариин ал.
Агъайиси, Чав гьюкум гъабхура.
Гьамус Иса Месигь, ухьу уьрхрур
Раббийин аднаъди душваъ деъна.


Рецензии