02, 10, 2016 Разважаю

Мне выбраць кажуць зноў... Пекін ці Лондан ... Дык я ўжо выбрала даўно ... Усход мяняю я на Захад . Дзіравы ўжо праз тыдзень парасон, зламаны шпінгалет у дзвярах , вядуць што на гаўбец, мяняю на павагу. На якасць побыту жыцця, на гонар, на адвагу... Кітай - не сябар мне! Кітай сабе і сам - ніхто. Як дзед Піхто...ніхто ніколі і не бачыў мо яго, а знакаміты дзед паўсюль...Кітай , як рак паўзучы, што метастазамі увесь свет забрудзіў, бо вельмі шмат яго ...Кітая...
Таму да Лондана бліжэй хачу я


Рецензии