Бавовник

Знов подорож. Я так люблю довгу дорогу...
І за життя так невимовно вдячна Богу!..
Ця осінь кружить в романтичнім своїм танці...
Сплітаються в молитві щирій думки й пальці...

Я той бавовник, що зацвів для тебе в липні
Сонячні квіти життєдайні і невсипні...
У твоїй ніжності розкрилась і зосталась
Домів вернулась плідна щастям - закохалась...

З тих пір ростуть в мені білі нитки любові
Заповнили вже вщент всі серця сонцесхови
Коробочка душі тріскає сміхом й рухом
Бавовна почуттів світ залоскоче пухом.

Всіх обійняти, приголубити, зігріти...
Пробачити, простити, зрозуміти... квити.
Писати смс тобі, нічні етюди...
Чекати зустрічі... Вдихать на повні груди...

16.09. 2016


Рецензии
Прекрасний і дуже цікавий вірш! Мені ще не зустрічались поетичні твори, які би оспівували бавовник. Тим паче українською.... Успіхів!

Шон Маклех Патрик   02.10.2016 10:59     Заявить о нарушении