Мой подарок

Не отрекаюсь и не каюсь,
Живу с обеими в любви.
Своєї мови не цураюсь,
Бо їх відразу маю дві.

        ***

Кохаю, люди, я кохаю
Такого щастя ще не знав,
Я вам про це розповідаю,
А якби вмів, той заспівав!

У неї очі волошкові
Та щей волосся золоте.
Прожити можна без любові,
Але таке життя пусте.

Я приведу її до хати,
Творіння неба і богів.
То ж на весіллі погуляти
Приходьте гості дорогі.

    ********


Рецензии