Нам би до моря, брате

Нам би до моря, брате,
Наше ж іще не випите.
Я починаю грати
І відлітаю нібито.

В серці звучить тривога -
Хвилі гойдають нотами.
Нам залишилось в Бога
Щастя просить чеснотами.

В нас тут умовні грати,
Де в нас коріння вроджене?
Нам би до моря, брате.
Море для нас народжене.


Рецензии