Уьмуьр

Зул атана чилериз мад,
Серин хьана гьаваяр.
Чимер гваз хъфена гад,
Чиг къвазава цаварай.

Къайун сиве гьатна,пешер-
Кьуьлерзавай ухшар я.
Саки яру,хъипи пекер
Алукlнавай,рушар я.

Зулу кьунва вичин чка,
Тар-тlам ава кьецlил жез.
Лугьузватlа-белки икlа
Дердерикай,кьезил жез?

Чанта къуьне-бицlекарни,
Акъатнава рекьериз.
Яру рангун безекар я-
Къайи янва хъуьхъериз.

Мектебдин рехъ илисаз я,
Къастар-чирун илимар.
Пехил хьана,килигаз я
Кьуьзуьбури,кимелай.

Гад фена...кьуьд нупадава...
Гьикl хьанава аямдай.
Эвез ийиз сад масада...
И дуьнья икl давамда.


Рецензии