Ифдин кьувват

 
ИФДИН КЬУВВАТ

Уву аьгъю гъапІнуна ифдин кьувват?
Агълижин ифдиинди уву гъахьунва кажакну.
Умуд кайин ужувларик гьам сяаьт?
Агълижин ифдиинди уву гъахьунва кажакну.

Припев:
Марцциди вуна? Дугъан ифдихьан шулу
Гунгьарин яв мижар увлан алжакуз.
Хачриин удубзу ифдихьан шулу
Уву йифтІан лизи – нурси марцц апІуз.

Гьар йигъан, Бай гъитну, гъирагъ йивурна?
Агълижин ифдиинди уву гъахьунва кажакну.
Гьар гагьди Дугъаъ сикинвал абгурна?
Агълижин ифдиинди уву гъахьунва кажакну.

Хъа Жам гъафиш, вунив-хъа палат лизи?
Агълижин ифдиинди уву гъахьунва кажакну.
Исайихь вуна-хъа гъян‘инди марцци?
Агълижин ифдиинди уву гъахьунва кажакну.

Гьадагъ мижар кайи палтар гунгьарин.
Ва марцц духьнади гъуз ифдихьди Дугъан.
Ихь кьалу вуйи гъяназ а нир ифдин.
Гьей, марцц духьнади гъуз ифдихьди Дугъан.


Рецензии