Iванко з гiрочки спустився

Он хтось із гірочки скотився -
то мій Іванко з шинку йде.
Він з москалями знов побився,
з синцем додому прибреде.

Натовк він пику кацапурі
і зуби всі порахував.
Ще й потім, ніби на бандурі,
на ребрах довго вигравав.

А далі зовсім розходився –
в гопак пішов він бойовий.
Давно з ординцями не бився,
в бою ж мій милий сам не свій!

В кінці тієї веселухи
він випив літра два винця,
заїхав шинкареві в вухо
й послав під три чорти отця.

30.09.2016

* Пародія на пісню "Вот кто-то с горочки спустился" (Автор слів не відомий, музика Б. Терентьева).


Рецензии