Оленька

Безпосередня і сором‘язлива,
ти свою цноту дивом зберегла.
Хоч педагог, та й волейбольна діва,
а ще ти мала німб і два крила…

Мені б на тебе дурнику молитись,
а я цього тоді іще не розумів.
Був молодим і не хотів женитись,
а щоб сказати все – не вистачало слів…

Однак у пам‘яті залишилась навіки,
бо частку серця ти собі взяла,
зробивши з мене вперше чоловіка,
хоча й сама дівчиськом ще була.

29.09.2016


Рецензии