Крестится демократия

                Х   Х   Х



-Восподи! - крестится демократия, -
То Украина, то Польша, то - Латвия!..
Как их понять, как их всех ублажить?
Стеночка общины нашей дрожит...

Сзади елозят бесстыжие м-н-авры.
Всех их - на Марс, а вначале - на нары.
Способов много у дошлых ребят,
Ишь ты, растили для них - виноград!

Вуйко КолЯ, ти навіщо відрікся? -
Задній наш сад вже із попелом спікся...
Скільки шановників - шпиг-шпигунів -
Вам дарували, а ми - без штанів!

Круль імпотентний - не зовсім і круль,
Бо потерпає од витівок дуль,
Трохи ще - дах, по віконця, знесе...
Хай, вже, Ажан ці теляти пасе!

Нас не питає ніде і ніхто,
Як то живеться конячці в пальто.


Рецензии