Що ж люди, заслiпило очi вам?

Похилилась до могили - калина червона.
Оплакує синів своїх, що в землю полягли!
Якби ж за Україну, а то за олігархів,
Що владу поділити між собою не змогли!

Ще на Майдані в нас почали  стріляти!
Хоч ми прийшли туди - щоб кращу долю  мати!
Це дуже не сподобалось  панам,
Бо не давали їм свої діла вершити.
Тож порішили Схід на Захід натравити.

Усіх зі Сході, ворогами  поробити.
Людей ,що в злагоді із нами жили,
І разом з нами землю, від фашистів боронили,
Хліб засівали  і дітей ростили.

Що ж люди, засліпило очі вам?
Невже ті гроші, що за вбивство вам давали,
А вас героями усюди прославляли?
Чи ті наділи -української землі,
На вашу совість  налягли?

Не можу я повірити в таке !
Війна мине- настане час розплати.
За все прийдеться нам відповідати
І жити серед цих людей- подумайте про це !
30.09.2016р.


Рецензии