Мереживо

Летить листя й торкається ніжно землі,

і вітер змін закреслить все минуле,

Правда сяє ніби зоря лише в тім!

Хто відчуває чисте своє серце... .

 

Мереживо кохання та хвилі цих почуттів,

захоплюють всього зігрівши душу

Ми ті! Хто приведе човен мрій до берегів,

та стане це життям,бо я в це вірю


Рецензии