лiнь

розлінилась до останку.
 в лені стало жити сладко ...
всю роботу пороблю
і в кроватку для порядку
ляжу звечора до ранку...
хух яке життя приємне
 відпочину не даремно ..
після праці на городі
 і в степу і на природі..
лінь і я ми однородні...


Рецензии