30, 09, 2016

І сум, і сорам, і знявага, залішняя з бакоў улады увага нясуць пасыл жыццю , як тая смага, што забірае дні, і тыдні, месяцы, гады, і не дае нам пазітыўнай раўнавагі... Збівае з панталыку скрозь і забівае нас... наўпрост...
А вось і не! Мяне сістэма не заб'е! Яшчэ я пазмагаюся!


Рецензии