Хто я? Де ти?

Хто я?
Де ти?
Дали б мені самоти.
Ходив,
блукав,
у волосся ховав
всі секрети.
І малюнки,
і набридливих поетів.
Спитав ясена
і був вражений,
бо вже - осінь.
Ти - розтрачена.
Я - неправильний.
Ходи, будь ласка, боса.

Я знайду твій сенс
Чи завитками
в волоссі,
чи горобцями
в колоссі.
Чи в голосі.

Просто, сядь і посидь.
Бо я - це ти


Рецензии