Украинский Гарик 230

Український Ґарик 230

За мотивами І. Губермана

Наш розум лиш сміхом змивається
Від дурості, скверни і капості.
Суспільство, де не усміхаються,
Бідніє в клінічному пафосі.


Оригінал

Наш разум лишь смехом полощется
от глупости, скверны и пакости,
а смеха лишенное общество
скудеет в клиническом пафосе.


Рецензии