Я хочу, щоб життя продовжилось

Я хочу, щоб життя продовжилось...
Хай навіть зливою, нехай.
Щоб ти сміялася: «Ой, Боженько»,
Як жартів переллю за край.

Щоб голос твій неперевершений
Не залишав на самоті.
Я хочу, щоби день завершився
Обіймами у темноті.

Я хочу, щоб лунала музика
Із ресторану під вікном.
Щоб ти, оголеною Музою, –
Кохала – не грішила сном...


Рецензии