ИСА Ч ИВИР

ИСА – ЧІИВИР

Аллилуйя, Иса ЧІивир ву!
Ихь Агъайин уьмрин кьувватниинди
Пис аьжалиин Думу гъалиб гъахьну.
Думу ихь гъайгъушнаъ а ухьу ккунди.

Припев:
ГъачІихъан Думу чІиви гъахьну.
Думу ЧІивир, Думу ЧІивир ву.
Аллилуйя, Иса ЧІивир ву.

Думу гьарган Альфа ва Омега ву –
Варибдин ккебгъубра ва ккудубкІубра.
Ихь вардин гунгьарилан хил алдабгъну,
Хъа гьамус гьаммишандиз азад вухьа.


Рецензии