В Калиновим Раи

Осінні гаї - геть всі золотом вкриті.
І лише калина червоним палає!
Червоне по золоту - гай в розмаїтті,
І нібито всі ми - в Калиновім Раї.

І стелеться осінь над ненькой - Вкраїной,
Тумани на землю і доли лягають.
І лише калина, як Сонця краплина,
Як зірка нам світить - в Калиновім Раї.

29.09.2016.


Рецензии