***

Ні кому окрім Тебе О Господь яскравий
Життя за життям коло нас Ти малюєш узори
Тим паче що Ти їх спонукаєш на шлях життєвий
Природне джерело ,скарби

Так усе то що ні є Тобі тут і не тільки
Твоє було і буде назавжди
І ми ті душі так слабенькі
Були завжди з Твоеї любові ми

Занедбалість своїми побажаннями
Нас зволікла до тіх небезпечних помилок
І віра в Тебе підкосила Твоей слуги
Невгомовнний дух служіння аж ,до кісток

Вона служила і буде служити
Нас заганяя у пастки
Тобі вона вислужує що б бути
Коло Твоїх стоп назавжди

Але не маемо її боятись
Проти любові адже не попре
Вона ії обходить стороною і намагатись
Ще щось нам зробити не може

І в серці Ти і коло нас постійно
Не відходиш від нас на крок маленькій
Ні на шаг звісно
Не бачімо Тебе як в серці так і навколо

Бо ми маленькії такі
Як ота пилюка в нас що під ногами
Вітром ії до неба підійма
Хто б нас підняв до той межі

Де Ти Всевишній любов’ю спонукаєш
Всіх душ та пилинок коло Себе
Ніжно в окєані любові топиш
Не зволікая ні на що пригортаєш до Себе

І придаюсь я повністю до Тебе
Розруш усі мої плани і почуття
І забари скоріш до Себе
Мені тут вже за край нема без Тебе ніякого життя

10.03.2016. Дандават Господу моего сердца Кришне Чайтанье и Лене Кропивке за вдохновение при написании этого стиха  Хари бол

K. R.


Рецензии