Осiнь - кокетка!

Гіркі на смак таблетки,
Вже краще мед й лимон...
Одягну я шкарпетки,-
І помандрую в сон...

Здолаю біль й ненастя,
Під силу це мені...
Лікує мене щастя,-
І радощі земні...

Взяла до рук чернетку,
Бракує лишень слів...
Я осінь малюю кокетку!
І диких журавлів...
29 09 2016 р
Вікторія Р


Рецензии
Вот уже настроение по лучше!
Так держать!
С уважением к вам и улыбкой.

Эдуард Мижаков   30.09.2016 21:38     Заявить о нарушении