верес

вересень
люди з вересом
не тобі несуть
верес смуток сум

де б то він цвіте
верес-цвіт оцей?
- де життя не се,
де Вкраїни шум

де з серпнів жнива
де любов нова
де життя нове
світить й виграва

вересень
долі сенс несе
ще життя не все:
тільки ве
           ре
           сень


Рецензии