Пробач

 Я сумую за тобою і досі,
Не просив я пробачень у тебе,
Від своїх дій я до цих пір в шоці,
І дуже погано в серці у мене!


Хоча все це не насправді,
Я обманув сам себе,
І сам не признався я в зраді,
А в результаті образив тебе.

Я хочу сказати пробач ти мене,
За цей негідний поступок,
Раніше я думав все омине.
Не вірний вів, весь цей час я рахунок.

І ти дорога як, і раніше для мене,
Хоча я знаю, що цього не вернути.
Я міг розказати тобі саме сокровенне
І так боляче було без тебе заново зітхнути!


Рецензии