Натхнення

Простори Вкраїнські- натхнення джерела.
Душа розцвітає, а розум співа!
І пісня ота і сумна і весела.
І квітка ота вогняна, чарівна.
Краса горизонтів закохує сердце.
Зхоплює очі, захватує дух.
Терпка наче з перцем,
легка наче пух.
І хочеться жити,і мрії збирать,
Добро людям добрим безмежне робити,
І просто трудитись і просто кохать!


Рецензии