Хочу я в Карпати!

Щось не хочу спати,
Дивлюсь на вогні...
Хочу я в Карпати!
У осінні дні...

В ту красу мрійливу,
У казкові гори...
Хочу в дощ, під зливу,
Та й під осокори...

На безмежні ріки,
В дивовижний рай...
Душею навіки,-
У Карпатський край!
29 09 2016 р
Вікторія Р


Рецензии