Кохання часу не пiдвласне

Обійми,поцілуй,
Дай надію...
Для чого ще жити.
Так багато,багато даруй...
Та цілуй вже,цілуй.
Пити...пити,
Горе...горе... Біда,ох біда!
Для розваги,порушити спокій.
Ще живе? Скільки жити їй?
Доки?
А вона ж уже,не молода.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии