Наче... наче...

Моє кохання жартувало...
Мене неначе зігрівало...
А потім в голос... наче...наче...
То стогне,то сміється...плаче.

Та я не покажу відкіль...
І хто,приносить мені біль.
І як приходиться не складно...
Втамовувати звідусіль.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии