бути

Ми маєм бути Божими софітами
Які без Його сили просто лампочки
В пустелі бути рідкісними квітами
Ходити перед Богом завжди в святості.
Канали передачі Його посмішок
Ми місяці, що є відблиском сонячним
Ми маєм бути золотом без домішок
Світити у грозу сонячним промінем


Рецензии