Та, що буде з тобою

Та, що буде з тобою, – нехай обіймає, цілує,
Не соромиться спалахів всіх надтаємних бажань.
Хай вона буде щира – за щирістю не пошкодує.
Ти – надійний – даруєш усіх журавлів сподівань.

Та, що буде з тобою... Я їй побажаю удачі.
Я не стану їй заздрити – ми попрощались навік.
І прощаючись навіть з тобою, вона не заплаче.
Ти – такий, як у мріях. Ти – справжній... Бо ти – чоловік...

Хай від першої миті вона буде дуже смілива.
Ти не любиш безвольних, я бути смілива – змогла.
Та, що буде з тобою... Вона буде дуже щаслива.
Я це знаю по собі. Я – дуже щаслива була...


Рецензии