Увуз ккилигураза

УВУЗ ККИЛИГУРАЗА

Адаш, Увуз ккарагураза –
Йиз уьмур Увуз бахш вуйиз.
Увкан лап миннат апІураза:
Йиз уьмрин мейва Уву вуйиз.

Ккундарзуз му дюн‘я гунагькар.
Фтихъан хъчІихуруш Уву рякъ улуп.
Узлан хъюгъну алжабкуз гъит кьар,
Гъит йиз кІваъ убчІври Уву тувуб.

Заанурин сар Бай – Иса Месигь
Гьарган Уву вува йиз эйси.
Гъябгъюз гъит уз‘ан уж'вал нирси,
Вардиз кубкІруси дидкан сабси.

Адаш, Увуз ккарагураза:
Йиз уьмур апІин Увуз ккунибси.
Агъа, Увухьна гьачІарккураза:
Ив му йиз хилиъ Яв кьурси.

Адаш, Увуз ккилигураза:
Ухди гъач Уву му дюн‘яйиз!
Яв Гафниинди ккарцураза
Сикинсуз гьендемар жандин йиз.


Рецензии