Я тобi не набридла?

- Я тобі не набридла? Скажи, я тобі не набридла?
Я цілую тебе – навіть сонце не встигне зійти.
Чула, ніжність надмірна в мужчин викликає огиду.
Як тоді мою ніжність, кохання моє донести?..

Я цілую тебе і вдивляюсь у ранішні очі.
Ти береш мою ніжність, і вії тріпочуть твої.
Я боюсь набридати коханням надмірним жіночим.
Та куди ж я подіну невтілені мрії мої?

Я тобі не набридну. Я в ніжності – дівчинка юна.
Вся – твоя, на долоні – відкрита, відверта, проста.
Може, ніжність моя надто щира і трішки безумна.
Ти пробач – моя ніжність твої опалила вуста...
 
*********************************************************

пін ап. комин


Рецензии