Iгорю Вишневському

Сьогодні першу половину віку
свого буття стрічаєш на землі.
Як другу, батьку, брату, чоловіку
сердечно шлю вітання чималі!

Дорогою до Бога ти ідеш
невпинно, твердо, з сили усієї,
бо доброта твоя не знає меж
й тепло душі великої твоєї.

Відкрилися перед тобою далі
і доля буде хай не дуже строга.
Хай Віра поряд буде і надалі
в добро, у справедливість і у Бога.

Щасти тобі в роботі і в житті,
хай справдяться твої завітні мрії.
Хай стрінеш сиву мудрість в майбутті,
а душу зігріває ще й Надія!

Нехай Любов завжди з тобою йде,
яка б трудна не випала дорога.
Немов зоря вперед тебе веде –
палка любов до ближнього і Бога!

28.09.2016


Рецензии