I знов про Полтаву!!!

Люблю я Полтаву - квітучу, яскраву...
І парки, і квіти, і небо з зірками!
І Сонце тут якось по-дивному сяє,
І люди чомусь позитивні гуляють)))

Нехай не столиця, не заграманиця,
Нехай не літають заморські тут птиці...
Я знаю - птахи, але ж ЦЕ Є ПОЛТАВА!
Люблю тебе, рідну, за суржик цікавий)))

За теплі оселі, за Поле співоче,
За "Ворсклу" футбольну і Ворсклу Подольську!
За Гоголя Колю, За Ваню Котляра,
За Білу Альтанку, за рідні бульвари!

За все тебе лЮблю, за все дуже вдячна -
за те, що навчала, за вроду і вдачу!
Хто також, як я, відчуває те саме,
Той лайкає вірш - хай всім радісно стане!

27.09.2016 Мазура Елена

Дякую мого друга Максима Шаповала за фоточки,
які надихнули мене на цього експромтика!


Рецензии