Полесский край

Краю мій, неземний
мовчки я помолюсь, щоб жив ти в мирі.
Люблю так, подих твій
низько тобі вклонюсь, ціную щиро.

Поліський край, ти батьківщина моя
Поліський край, десь чути спів солов'я
Поліський край, шумить зелений гай
Древлянський мій, славетний рідний край

Краю мій, радісний
поглядом своїм, мене чаруєш.
Любий дім, батьківський
серце тобі своє, навік дарую.

Поліський край, ти батьківщина моя
Поліський край, десь чути спів солов'я
Поліський край, шумить зелений гай
Древлянський мій, славетний рідний край


Рецензии