iржавець

каштани достиглі
попід ногами
(в долоні крижаніш льоду)

волоські горіхи
збирають ворони
(розбити жбурляють з льоту)

холод впав в літо
(вересень зимний)

лист не жовтіє
іржавіє краєм

скажеш: лелеки! 
і очі в небо

а там нікого немає


Рецензии