Воля неволя...

 ЧОМУ  СЕРДЕНЬКО ТРІПОЧЕШ?
З ГРУДЕЙ ВИСКОЧИТИ ХОЧЕШ

НА ВОЛЮ ВИСКОЧИТЬ БАЖАЕШ?...
ХІБА ПРО ТЕ ТИ ЩЕ НЕ ЗНАЄШЬ ...
ЩО ВОЛЯ ЦЕ СТРАШНА НЕВОЛЯ .
ЖИТТЯ БЕЗ РАДОСТІ І ДОЛІ...

ЯК ТИ ЖИТИМЕШ БЕЗ КРОВІ ?


Рецензии