намагаюсь вберегти...

…невидима Сила дозволяє дихати мовчанням твоїм,
бачити сни про тебе, і продовжувати марити про нас…

поки ти спиш, я можу вгадувати твій настрій,
і залишатися з тобою до старту шаленого бігу по колу…

під гомін нерозуміючого натовпу людей: для чого?!.
нехай буде що буде, головне не втратити Любові!..

ти повір мені, не домислюй нічого зайвого на потім,
навіть, коли не стане рим у недописаних віршах-долі…

тиша між нами, не біль, якого і так нам не забракне,
коли відлік часу прискориться на годиннику-життя…


Рецензии