а як же?..

…куточки вигинів її вуст,
то снів примхливий настрій жінки
із дитячими хитрими очима,
що привласнює усю мову любові…

усміхнено-лукава грація тіла –
співоче гніздо ластівки
під сонце променями літнього дощу,
палаюче вогнище любощів…

пригортаючи до серця поцілунки –
солодкі, мов казку-сповідь чоловіка,
вона більше не грається почуттям,
бо теж вміє виказувати свою Любов!..


Рецензии