як?

Вночі набагато гостріше відчуваєш самотність
Крізь вікно по венах міста течуть машини
Так сидиш, чекаєш що постукає будь-хто в гості
Щось таке що примусить тебе відчувати себе людиною
Шматочки чужих історій проходять крізь тебе
І залишаються наче осад з занадто міцного чаю
Як можна чекати від когось чуда, не розібравшись що мені треба?
Як можна  випромінювати любов навколо, якщо всередині її немає?


Рецензии
Дуже цікавий і глибокий вірш! Зачепило не на жарт... Успіхів!

Шон Маклех Патрик   01.10.2016 22:49     Заявить о нарушении
Шон Маклех Патрик дякую!!!!

Ангелина Чмут   01.10.2016 23:41   Заявить о нарушении