У долоню кладу я дов ру...

У долоню кладу  я довіру,
В храмі ладан  під купол кружляє,
Піснопіння, що серце стуляє,
Де Святий Миколай – прошу миру!

Щоб єднати людей біля ватри.
"Отче Наш", що читають відверто.
Ні до чого війні наші жертви.
Дім відстояти пращурів  варто.

Во хресті сестри, браття свавільні,
Годі вам вже карати духовність!
Не кажіть – корінь зла різномовність.
Справи є,  розуміння ще спільні.

В тиші – сльози, молитви, надія,
Що Святий Миколай чує людство –
Без війни відведе словоблудство.
Знаю воля свята діє. Діє!

                16.09.2016


Рецензии