***

Вечірнє місто
У полоні мрій
Конвалії в рожевому
Тумані тропічний
Ліс у марні ми
У спогадах приємно
Чуть пташиний спів
І виличавий хвіст
Павліна у музичнім
Променаді у парку
Жевріють голоси
Духовному спрагу
Взвуці вальсу в
Починанні і дикларують
ПРоєтичнії рядки і
Найдорожчий в світі дар в мовчанні
І літні люди по росі
Життевому надбані
Велика втрата поколінь
У поченаннях вічність всюди
Ліхтариками прословля
Усіх де місто творчо-поєтичне
Не забуте малються картини
Ліпляться скульптури
Печальнів вірі чудеса
В МАДРИДІ молодість
Не звична духовність
Чутно молитви і пісню
В хорі не забуту
У проміжутку прожитого
Життя століттями не
Займаний початок у
Таєні книга життя
І стрімко так спливає
Скрізь течуть як роки


Рецензии