***

Всі шматочки моїх історії зібравшись разом утворюють цілу осінь,
З її холодами, нежитем, червоним  шарфом навколо шиї, з теплими пледами на дивані.
Гарячим чаєм, шматочком тортика, довгими розмовами і обіймами.
Скільки ж у ній граней, відтінків, ракурсів, точок зору.
Оця атмосфера млинчиків з кленовими сиропом.
Всі усмішки сонця зібрали штори.
Щоб її відчути, ввібрати губкою зосталося кілька кроків
Осінь - це сукупність всіх щирих посмішок що назбирані були літом
Зморшки коло очей, неправильний прикус, коси вигоріли на сонці.
В букет зібрати осіннє листя і дарувати всім замісь квітів.
Світло падає і розпадається на уламки тут на долоньці.


Рецензии
Жаль, что не понимаю Украинский язык.
Кажется, там что то красивое.

Александр Морозько1   26.09.2016 20:07     Заявить о нарушении