мо му серцю виписують догану за незадов льну повед

я ніколи з любов'ю не гралась
а вона ні за що мені мстить
доля навздогін реготалась
бо нема кому мене захистить

днем все, здавалось би, не так погано
а ніч набирає гіршого відтінку
моєму серцю виписують догану
за незадовільну поведінку

в мені живе дитяча наївність
і душу стискають питання:
а звідки в ньому така чарівність?
а звідки таке до нього кохання?

М.Л.


Рецензии