Очi i мить

Ми ледве знайомі з тобою,
Я бачив тебе тільки раз.
Хотів помахати рукою,
Сказати тобі кілька фраз...

Але не знайшов в собі сили,
Свій сором і страх задавить.
І знову в думках тільки мрії,
А в пам'яті очі і мить...


Рецензии