***

 доторкнись до шкіри  
відчуй тепло і смак жіночий 
 полум'я у серці розгорілось  
заплутався в волоссі  
і в пам'яті своїй 
 
як в тій отруті , що випити до дна б волів 

лезо краще загостри  
зірками тіш себе вночі  
І ковдрою дурману страх свій укроти 


направ свідомість в несвідоме


Рецензии