Едуарду Асадову

Він славу мав користолюбця в почуттях –
любов чекати був готовим все життя!
Та сподіваючись взаємності примарно,
чи зрозумів в кінці, що все те марно?!

26.09.2016

* Написано під враженням твору „Я могу тебя очень ждать“.


Рецензии