Вершина рода наши дети

Вершина рода наши дети
и в них заложена вся суть..
они нам вехи наши метят
и разгоняют нашу грусть..
в них проведение господне,
несет творения рука..
в них ангел рода..
навожденье, и подсознания река..


Рецензии